search

Дамско термобельо Craft Active Extreme X CN LS - черно

1909673-999000
129,00 лв.

Active Extreme X CN LS е фланелка с дълги ръкави, предназначена за състезания и високоинтензивни тренировки в меки до студени зимни условия.

Тази високоефективна дреха съчетава лек полиестер SEAQUAL, Coolmax Air Technology и рециклиран полиестер, за да осигури изключително управление на телесната температура по време на дейности с висока интензивност. В допълнение се предлага с вафлен плетен дизайн за подобрен транспорт на влагата и комфорт. Голямото разтягане и ергономичното прилягане осигуряват оптимална свобода на движение, докато мрежестите панели, нанесени върху тялото, осигуряват допълнителна вентилация там, където е най-необходима. Доказан фаворит сред елитни спортисти и ежедневни герои.

Coolmax Air Technology

Тъканите Coolmax Air Technology са проектирани да оптимизират управлението на естествената температура на тялото както при студени, така и при топли условия. С полиестерни влакна с уникално напречно сечение във формата на витло, тъканта осигурява отлична терморегулация за оптимална производителност. Тестовете показват, че дрехите, изработени с технологията Coolmax Air, предлагат превъзходно управление на телесната температура, голям комфорт и превъзходен ефект на бързо изсъхване.

Размер
Количество

Материя: 40% полиестер SeaQual, 39% полиестер "Coolmax", 21% рециклиран полиестер

  • Пренос на влага: 5 от 5
  • Ниво на активност: 5 от 5
  • Температура: -5ºC до +10ºC

1909673-999000-5
24 Артикула

Техническо описание

Марка
Craft
Тип термобельо
Дълъг ръкав
Цвят
черен
Пол
Жени
Облекло
Термобельо
Спорт
Бягане, Колоездене
Тип продукт
Термо бельо
Термобельо

chat Коментари (0)