Всички посочени цени на сайта са в Български лева и с вкл. ДДС.

Молим да се запознаете с нашата политика за поверителност.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим услугите си и за да можем да ви подсигурим персонализирано преживяване, като направим така, че до Вас да достига само подходяща информация, която ще Ви улесни в намирането на това, което търсите.

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ 

Като клиент на настоящия електронен магазин sportsaware.bg, Вие сключвате дистанционен договор за покупко-продажба на стока между Продавач- Спортс Ауеър ООД и Потребител- дееспособно лице, съгласило се с общите условия на сайта.

За да пазарувате от електронния магазин, е необходимо да посочите следната информация:

  • валиден адрес на електронна поща;

на този адрес Вие получавате потвърждение за направена поръчка, като в потвърждението се посочва номерът на поръчката, датата и часът, в който е направена поръчката.

  • вярно попълнен адрес за доставка на стоката и/или фактуриране;
  • вярно попълнени данни за контакт– две имена, телефон;

тази информация служи за директен контакт с Вас от наша страна само в случай на възникнал проблем с направената поръчка и от страна на куриерската фирма, която сте избрали, за да се уточнят условията по предаване на пратката.

Поръчки в електронния магазин се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Поръчки за доставка могат да се направят само чрез сайта SPORTSAWARE.BG. Не се приемат такива по телефон, имейл и т.н.

Работното време на администраторите е от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00 часа. и консултации относно продукти и поръчки могат да бъдат извършвани само в този часови диапазон.

Поръчки, получени с некоректни данни на купувача или липсващи такива, се запазват със статус „Изчакващи“ до получаване на пълния набор от данни за Потребителя, но за срок не по-дълъг от 5 работни дни от постъпване на поръчката.

Всички ваучери/кодове за отстъпка важат само за артикули, които не са в намаление.

Всички намаления, обявени в сайта www.sportsaware.bg, важат само за сайта и не са валидни за шоурума на SportsAware.