-        За направена поръчка, Вие ще получите потвърждение на посочен от Вас е-мейл адрес. Наш сътрудник ще се свърже с Вас само, ако има някакъв проблем с нея.

-        Поръчки, приети след 16:00 ч. се обработват на следващия раб. ден., но не по-късно от 2 раб. дни от създаване на поръчката.

-     Поръчката си може да откажете, преди да бъде изпратена, като се свържете с нас чрез и-мейл: office@sportsaware.bg, или телефонно обаждане. За да е валиден отказът, трябва да предоставите: двете си имена, с които сте регистриран в сайта, телефон за връзка към поръчката, както и номера на направената поръчка.

-        Продуктите, които сте поръчали от интернет магазина, получавате чрез куриерска фирма SPEEDY или Econt на посочен адрес, или до поискване в избран от Вас офис.

-        Клиентите ни получават пратките си до 3 работни дни. Срокът е валиден за всички населени места в България, без изключение!

-        Kлиентът заплаща транспортната услуга, на база ценовата политика/тарифа/ на куриерската компания, която е избрал.

-        Спортс Ауеър ООД има договорени отношения с куриерска фирма Спийди за разнос на пратки в цяла България. Цените зависят от конкретната сума, тегло и спецификации на поръчката .

* При поръчка за България на стойност над 100лв, транспортната услуга е безплатна за клиента.

При поръчка до адрес извън България, куриерската услуга осъществява от куриерска фирма Еконт и се заплаща по тарифи на Еконт.

Куриерите доставят пратките на посочените адреси на клиентите на Спортс Ауеър ООД всеки работен ден, както и в събота при желание на клиента. В случай, че не успеят да намерят получателя на адрес, куриер се свързва с него и се договарят за второ посещение в удобно за клиента време. Повторното посещение се таксува според условията на куриерската фирма!

Тип плащане

Имате възможност да заплатите поръчката си по следните начини:

1. Наложен платеж- плащате при получаването на стоките, доставени от куриерската фирма

2. Плащане с карта -  Maestro, MasterCard, VISA, Visa Electron, Trans.card, B Bard

Необходими данни за попълване:

Номер и дата на валидност на картата, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя

Системното решение, предоставено от обслужващата ни банка ДСК, използва схемите за автентикация и защита  Visa Secure и MasterCard Identity check

Спортс Ауеър НЕ съхранява данни за банкови карти.

S

Валутата при плащане с карта е Български лев (ЛВ).