В срок от 14 календарни дни след получаване на закупения продукт, имате право да го върнете или замените, при следните условия:

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА, ОТКАЗ ОТ ДОГОВОР ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА

Закупени продукти се връщат от клиента към продавача при следните условия:

- Продуктът е в търговския вид, в който е изпратен

- Запазена оригинална опаковка и етикет. Нашият съвет е хубаво да прецените дали дрехата отговаря на вашите очаквания преди да скъсате етикета.

- Към продукта е приложен касовия бон, с който е закупен, както и протокол за връщане на стока, ако същият не е изпратен предварително на електронната ни поща.

- На е-мейл адрес office@sportsaware.bg., следва да изпратите попълнен формуляр за връщане на стока. Документът може да изтеглите от тук.

- Адрес за доставка на върнатата стока – 1618 София, бул “Братя Бъкстон” N69, Спортс Ауеър ООД

- Kъм куриерската услуга задължително е активирана опция за отваряне на пратката преди получаване. Пратки, изпратени без право на предварителен преглед не се приемат.

- Куриерската услуга за връщане е за сметка на клиента, освен ако не е посочено друго.

- Рекламациите се обслужват в рамките на 5 раб. дни.

- След като рекламацията Ви бъде одобрена, наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да Ви извести.

- Ако продукта, който връщате е платен чрез наложен платеж, сумата за него, без доставката (ако сте заплатили такава), ще бъде възстановена в рамките на 5 работни дни по банкова сметка, посочена от Вас във формуляра за връщане. Суми не се възстановяват, докато стоката не бъде върната.

- При връщане на покупки, платени с карта, стойността на артикулите, без доставката (ако сте заплатили такава), се възстановява в рамките на 5 работни дни по същата карта, от която е направено плащането и която следва еднозначно да посочите и във формуляра за връщане.

 Ако стоката не бъде върната в упоменатия срок, отказът от договора не се привежда в действие.

ЗАМЯНА НА СТОКА

Следват се стъпките, описани относно Връщане на стока. Възстановяваме ви сумата за направената поръчка на посочена от Вас банкова сметка, след което може да направите нова поръчка с коректно заявен размер/артикул.