Маратонки Craft TRAIL ELITE

1911737-211582
359,00 лв.

OCRxCTM Vibram Elite е обувка за бягане, която е перфектна комбинация от сцепление на всякакви терени, лека гъвкавост и инженерна поддръжка за доминиране на пътеки и най-взискателните писти с препятствия в света.

Създадена за елитни спортисти, тази първокласна обувка за бягане е проектирана за скорост, като същевременно поддържа същата стабилност и характеристики, необходими за преодоляване на препятствия и пътеки. Специално разработената външна подметка Vibram включва Megagrip и технология Litebase, давайки на обувката най-доброто сцепление в класа върху различни повърхности и значително намалено общо тегло. Дренажната система и леката, но издръжлива найлонова горна част се комбинират, за да направят тази обувка най-добрият ви приятел за справяне с природните стихии и постигане на рекордни скорости.

CTM - най-доброто от най-доброто

CTM означава Craft Tailored Motion и включва най-модерните материали и най-новите иновации за най-взискателните спортисти. Когато превъзходната функция, максималната възвръщаемост на енергията и наистина ниското тегло е името на вашата игра, това е мястото, където идвате да играете.

  • Подметка Vibram Litebase
  • Бързосъхнеща/лесна за почистване найлонова горна част
  • Клетка, проектирана от KPU, с гъвкави ребра в средата на крака, слой за стабилност на петата, издръжлива армировка на пръстите и добавена странична опора
  • Междинна подметка от лека пяна
  • Дренажна система на средната подметка за бързо извеждане на водата от вътрешността на обувката
  • X-образен дизайн на предната част на стъпалото, за да се осигури оптимално сцепление при различни ъгли, следствие от неравен терен
  • Обратно контурна форма на петата за елиминиране на триенето, мехурите и натиска по ахилесовото сухожилие
  • Вътрешна конструкция на полуботуш за осигуряване на плътно прилягане
Номер обувки
Количество

Материя: 100% полиестер + TPU без шиене
междинна подметка: 100% EVA пяна
външна подметка: 100% гума

1911737-211582-8
10 Артикула

Техническо описание

Марка
Craft
Цвят
сив
Пол
Мъже
Тип маратонки
Trail
Спорт
Бягане
Тип продукт
Маратонки

chat Коментари (0)