Спортс Ауеър ООД има договорени отношения с куриерска фирма Спийди за разнос на пратки в цяла България. При наличност на поръчания/те продукт/и, клиентите на Спортс Ауеър ООД получават пратките си до 3 работни дни. Срокът е валиден за всички населени места в България, без изключение!

Kлиентът заплаща транспортната услуга, на база ценовата политика/тарифа/ на куриерска компания Спийди за България, при специално договорени цени за доставка. Цените зависят от конкретната сума на поръчката и са приблизително следните:

* За гр. София, до 2 кг: Цена на доставка: 4 лв
* За страната, до 1кг: Цена на доставка 5.20 лв
* За страната, 1 до 2 кг: Цена на доставка 6.80 лв
* При поръчка за България на стойност над 100лв, транспортната услуга е безплатна за клиента


При поръчка до адрес извън България, куриерската услуга осъществява от куриерска фирма Еконт и се заплаща по тарифи на Еконт.

Куриерската фирма Спийди доставя пратките на посочените адреси на клиентите на Спортс Ауеър ООД. Пратките се доставят всеки работен ден, както и в събота при желание на клиента. В случай, че не успеят да намерят клиента на посочения адрес, куриер се свързва с него и се договарят за второ посещение на адреса в удобно за клиента време. Повторното посещение не се таксува!

Телефон за връзка с куриерска фирма Спийди: 0 7001 7001

Всички намаления, обявени в сайта SportsAware.bg, важат само са сайта и не са валидни за шоурума на SportsAware.

За поръчки и въпроси

office@sportsaware.bg

02 / 416 2285

02 / 416 2285